Tillykke, din gratis guide er sendt afsted. Se dette imens du venter:

Sådan kan du genvinde lysten, modet og selvtilliden til at ride på din hest på blot 60 dage, uden risiko for at skade dig selv

Book din gratis 30 minutters samtale og lær hvordan du kan genvinde modet og lysten til at ride

Er du klar til at bruge tid sammen med din hest, uden at frygten skal være i føresædet?

Kære rytter,

Er du bekymret for, at du aldrig kommer til at ride igen? Har du mistet modet og lysten til at ride af bekymring for skader? Og ville du ønske, at du kunne sætte dig til rette i sadlen, uden at skulle være bekymret for at blive smidt af?

Hvis du sagde ja til noget er det…

Så vil dette være noget af det vigtigste, som du læser i år

Mit navn er Sofie, og jeg hjælper dig med at genvinde motivationen og gejsten til at ride.

Præcist hvordan vil jeg forklare om et kort sekund…

Genvind rideglæden

Ingen risici for skader

Garanterede resultater

Her er grunden til at hypnose ikke har virket for at fjerne frygten for at sadle op igen

Du har måske prøvet at gå til hypnotisør med håbet om, at de kunne hjælpe dig med at genvinde rideglæden. Du har måske endda følt, at det har hjulpet kortvarigt, lige indtil frygten satte ind igen. Så hvorfor er det, at til trods for at du føler, at du har prøvet alt, at det er så svært at genvinde gejsten?

 

Svaret er sandsynligt, at du ikke er blevet lært hvorfor frygten opstår til at starte med. Fordi du ikke lærer hvorfor den opstår, vil hesten hurtigt opfange din nervøse energi og reflektere den tilbage. Den eneste holdbare løsning er altså at forstå hvorfor frygten opstår, da du først der kan begynde at bearbejde den.

 

Det er hvorfor kilder som disse blandt andet siger:

“Menneskers energi har en betydelig indvirkning på alle deres interaktioner med heste. Dette omfatter den måde, vi nærmer os og håndterer hestene på“

“Heste betragtes som åbne fartøjer, eller “akustiske væsner,” hvilket betyder, at de modtager alle aspekter af vores energi – herunder vores tanker, følelser og intentioner, både bevidste og ubevidste. Dette peger på en dyb forbindelse mellem heste og mennesker på et energiniveau“

Hvad siger tidligere ryttere?

Rikke W

“Sofie har gjort en kæmpe forskel for min rideangst“

Sofie har på blot få sessioner formået at gøre en kæmpe forskel for min angst. Nu er det primært rideangst, vi har koncentreret os om – men sikke en forandring. Et par grimme afsidninger har ødelagt tilliden mellem heste og jeg – og en kæmpe nervøsitet har været en stopklods for at komme videre.

I dag kan jeg igen sætte mig op på forskellige heste uden stor nervøsitet og med større tiltro til mig selv. Jeg er i gang. Endnu ikke der, hvor jeg ønsker at være. Men godt på vej takket være Sofies hjælp. Og så er hun bare en skøn, varm pige, som man føler sig helt afslappet sammen med. Ja, og redskaberne kan jo bruges i alle livets sammenhænge. Sofie har mine varmeste anbefalinger.“

“Jeg har fået redskaber til at løse knuden i maven“

Jeg var bange, usikker og nervøs for min egen hest. Med Sofie’s hjælp er jeg kommet tilbage på hesten.

“Jeg har fået redskaber til selv, at kunne løse op for knuden i maven, som af og til viser sig. Og ikke nok med heste ud- fordringen, så har jeg fået tømt hjernen for andre unødvendige oplevelser som ikke længere genere mig.

Min største bekymring inden jeg købte forløbet var om forløbet og

nu på nogen måde kunne hjælpe, da det har stået på i nogle år. 

Jeg har forsøgt flere andre alternative behandlere, men det har ikke givet noget der har holdt mere end et par timer. Men du har en god evne til at fastholde min opmærksomhed. Det

har været et godt forløb, hvor der har været plads til både banderi og latter. Du er meget lyttende. Du får de varmeste anbefalinger herfra. Som I kan se, er jeg igen på tur med konen og nyder det til fulde.

“Den rideglæde og succesoplevelser kan slet ikke gøres op i penge“

“Før hos Sofie var jeg udfordret i ridning og angst for uforudsigelige ting, og red ofte med undskyldninger. Efter forløbet føler jeg mig sikrere og rider når jeg har lyst, uden panik. Jeg var skeptisk om prisen og behovet, men er nu overbevist om at det har hjulpet mig med at håndtere tidligere oplevelser og usikkerhed som rytter. Jeg har lært at håndtere mine udfordringer og undgå tilbagefald, med Sofies støtte i baggrunden. Jeg er blevet mere selvsikker og i balance, og styrer nu mine udfordringer, i stedet for at være begrænset af dem.”

Dette er hvad du kan forvente at lære på din gratis samtale:

Opdag roden til frygten for at ride igen

Indtil du forstår hvorfor frygten rent faktisk er tilstede, er det praktisk talt umuligt at få lov at vende trygt tilbage i sadlen igen. På din gratis samtale vil jeg vise dig, hvad årsagen til din frygt og dermed dit problem det er.

Hvordan du genfinder trygheden og roen til at ride

Selvom det kan virke umuligt at skulle sætte sig til rette i sadlen lige nu, er det langt fra urealistisk. Det kræver blot den rette vejledning. Præcist hvordan lærer jeg dig på samtalen.

Hvorfor hypnose ikke er nok, hvis du vil genfinde rideglæden

Du har måske prøvet at gå til hypnose med problemet, blot for at opdage, at problemet kommer tilbage igen. Jeg lærer dig hvorfor det ikke er nok med lappeløsninger.

En simpel plan til at komme op på hesten igen

Du vil gå fra din samtale klogere på hvad du skal gøre, for at komme trygt og roligt op på hesten igen, samt hvad du skal gøre for at det forbliver sådan.

Sådan gik jeg fra utallige hjernerystelser og panisk for at ride til at føle mig tryg og rolig i sadlen

Som 8 årig fik jeg min første pony. Den smed mig af så ofte, at sygeplejerskerne kunne mit CPR i hovedet. Jeg fik utallige hjernerystelser og til sidst måtte min far se sig nødsaget til at bytte min pony for en bil.

Jeg passede andre ponyer op gennem tiden og som alle andre ryttere blev det til endnu flere ture, hvor jeg blev smidt af hesten. Jeg troede at det var normalt og sagde til mig selv, at det gik alle andre jo også igennem.

Vendepunktet kom da jeg fandt en sød og omgængelig hoppe, som jeg ville ride til kåring. Da jeg kom op og så hvilke ryttere jeg skulle ride imod fik jeg et chok. Hvordan kunne jeg tro, at jeg og min lille hoppe kunne konkurrere imod dem og deres million heste? 

Min hoppe kunne tydeligt mærke min nervøse og anspændte energi, og jeg nåede knapt op på den før den havde vippet mig af i fuld firspring. Jeg lukkede øjnene mens jeg lå på jorden og kunne mærke smerten. Jeg skammede mig og følte mig så pinligt berørt, men jeg besluttede mig for at jeg ikke havde brugt alt den tid på at tilride min hoppe, for at jeg ikke engang skulle ride på den, så med kroppen fuld af smerter fik jeg mig sat op på hesten igen. Jeg havde mest af alt lyst til at kravle ned igen, men med dommere og tilskuere der kiggede, fik jeg mig ud på banen.

Jeg husker ikke meget derfra udover at jeg ligger på jorden i en dyb smerte. Jeg blev kørt direkte til sygehuset og heldigvis var intet brækket, men jeg havde fået indre blødninger.

Jeg lagde ridning på hylden i lang tid, og med tiden fandt jeg ud af, hvorfor denne frygt kom op i mig, hver gang jeg tænkte på at ride. Igennem simple metoder samt at forstå roden til problemet begyndte jeg at forstå, hvorfor frygten kom og jeg bearbejdede den.

I dag sidder jeg roligt, trygt og glad i sadlen og det er mit absolutte frirum. Præcist hvordan jeg gjorde, er hvad jeg vil vise dig, så du igen kan bruge tid sammen med din hest.

Bliv tryg og rolig i sadlen igen via 3 simple trin:

Book din gratis 30 minutters samtale

På din gratis 30 minutters samtale kommer vi til at vende din nuværende situation, din ønskede situation, samt hvad afholder dig fra at komme derhen.

Du får en invitation til at få min hjælp

Såfremt at jeg kan hjælpe dig med at genfinde lysten, gejsten og modet til at ride, vil jeg give dig et tilbud til at få min hjælp. Du er dog absolut ikke forpligtet til at sige ja, hvis du ikke føler, at det er det rigtige for dig.

Du er tryg og rolig i sadlen imens du rider

Efter et forløb hos mig vil du opleve at du igen er rolig, tryg og glad i sadlen. Du forstår også hvorfor frygten opstod til at starte med, så du er i stand til at udrede problemet, såfremt at det opstår igen.

Jeg ved, at du sidder med følelsen af, at du har prøvet alt for at komme op i sadlen igen. Derfor ved jeg også, at du måske føler, at jeg umuligt kan hjælpe dig.

Jeg er dog så sikker på, at du efter et forløb hos mig har mærket en stor ændring i forhold til frygten, at jeg garanterer resultater. Det betyder: At såfremt du efter endt forløb overhovedet ikke har en mærkbar ændring fra du startede til endt forløb, så får du alle sessioner der skal til uden beregning, indtil du er tryg i sadlen eller du får dine penge retur.

Jeg ønsker egentlig blot at du er glad for din investering i min hjælp og alt jeg beder om, at du følger mine anvisninger og øvelser – skulle det mod alt forventning ikke give resultater, så gælder denne garanti.

Du kommer til at sidde trygt og roligt i sadlen igen

“Min frygt er aftaget betragteligt, tak Sofie“

Jeg har haft ride-angst efter et fald af

hesten. Det var så voldsomt,at jeg nogen gange ikke en gang kunne

sætte mig op på hesten, uden jeg begyndte at græde.

Jeg har prøvet forskellige ting, for at komme angsten til livs bl.a. hypnose, meditation og forskellige kurser. Alle ting, som hjalp lidt, i hvert fald nok til, at jeg kunne komme op og ride alene rundt i skridt og trav, men vendt hesten øret den forkerte vej eller ændrede tempoet sig en smule, gik jeg helt i sort og rystede og

græd. 

I den session med Sofie, fik jeg forløst et 37 år gammelt traume, hvor jeg var blevet kørt ned med min pony. Efter sessionen begyndte jeg, at kunne ride i alle tre gangarter uden angst, og folk der kender mig og min angst var forbløffede over min forvandling.

Jeg kunne dog stadig mærke angsten inden jeg satte mig op,

men nu kunne jeg tale den ned, ved hjælp af de værktøjer Sofie har givet mig. Udover rideangsten så har vi i forløbet også arbejdet med mine

fysiske smerter, og jeg må sige, at de er aftaget betragteligt. 

Jeg kan varmt anbefale Sofie, hun er kompetent, sød og har givet mig min livskvalitet tilbage

“Jeg vil anbefale Sofie til alle, der kæmper med at komme op på hesten“

“Før jeg startede hos Sofie, var jeg fanget i en ond cirkel af dårligt selvværd og skuffende resultater, hvilket forstærkede min tro på, at jeg ikke var god nok. Nerverne før stævner tog glæden fra mig.

Efter blot én samtale med Sofie begyndte tingene at ændre sig. Mine resultater forbedredes gradvist, og jeg fandt igen glæden ved ridestævner. Mit selvværd voksede, og jeg lærte at se mine styrker og bevare motivationen, selv når resultaterne ikke levede op til mine forventninger.

Detaljerede strategier, som ændring af små tankegangselementer og håndtering af “reptilhjernen”, har gjort en stor forskel. De regelmæssige sessioner, kombineret med konkret praksis under stævner, har hjulpet mig med at mærke og se forbedringerne.

Jeg var skeptisk i starten, men ændringen blev tydelig allerede efter den første samtale. Jeg vil varmt anbefale Sofie som mental coach til alle, der kæmper med selvværd og negative tanker – både ryttere og andre.”

AnneAmy

“Allerede efter første samtale kunne jeg ride helt afslappet“

“Jeg oplever nogle uheldige fald fra hesten, hvor jeg flere gange slår mig voldsomt og endda den ene gang bliver hentet med ambulance.

Jeg er grebet af angst og er klar til at levere min hest tilbage til den tidligere ejer og har næsten helt mistet modet til at ride.

Min mor kontakter Sofie, som ender med at hjælpe mig. Jeg har haft tre samtaler og Sofie har hjulpet mig med at bearbejde min rideulykke. Hun har givet mig redskaber til, hvordan jeg kom til at ride igen. Allerede efter første samtale, kunne jeg ride helt afslappet. 

Jeg er i dag igen en glad hestepige, som har fået en ny bedste ven i min nye hest, men jeg har også kunnet bruge Sofies værktøjer i andre sammenhænge f.eks. ved fremlæggelser og eksamen.

Generelt har det virkelig hjulpet mig med at blive bedre til at bevare roen og fokus i situationer, hvor jeg før godt kunne blive meget usikker. Havde det ikke været for Sofie, havde jeg helt sikkert opgivet ridning og heste.“

Book din gratis 30 minutters samtale og lær hvordan du kan føle dig tryg, rolig og glad i sadlen igen (Værdi: 1.250 kr.)

Hvis du drømmer om at komme op i sadlen igen, uden at skulle føle dig utryg eller bange, så er denne gratis samtale den bedste måde at opnå det.

På samtalen vil jeg lære om dig, din nuværende situation, din ønskede situation og hvad du har forsøgt at gøre for at genvinde ridelysten. Jeg vil også dele med dig, hvad jeg har gjort for at være panisk for at komme op i sadlen, til at jeg nu betragter det som mit “safe-space” og hvor jeg er i mit es.

Samtalen er helt gratis og uforpligtende. Kan jeg hjælpe dig vil jeg give dig et tilbud, men du er ikke forpligtet til at sige ja.

Det hele starter med at du booker din gratis 30 minutters samtale herunder: