Selvværd

1:1 VIP-sessioner – Very Important Person – er DIG i dit liv!

Det her, er nogle af de mest
hyppige emner, jeg hjælper med:

Forbedring af selvværdet, angst, depression, ensomhed, eksamensangst,  ked-af-det-hed, flyskræk, generthed, jalousi, koncentrationsbesvær, misbrug, mobning, OCD, præstationsangst, sorg, PTSD, stress, traumer, ulykkelig kærlighed, spiseforstyrrelse

Ovenstående er bare de mest hyppige emner, jeg hjælper mine klienter med

Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, så send mig en mail eller ring til mig, så tager vi en gratis forsamtale. Det er vigtigt hvis jeg skal hjælpe dig, at du føler en god kemi mellem os, så du kan føle dig tryg

Ligesom du ikke kan lære at svømme ved at læse om det i en bog, så kan du heller ikke ændre det som ikke virker, ved at få gode råd og vejledninger af venner og bekendte.

Hvis du skal lære at svømme, så skal du lære af een som har teorien og det praktiske på plads, mens du mærker vandet. Øvelse og mere øvelse til du kommer fra den ene ende af bassinet til den anden. Det er det samme, når du skal ændre noget i livet, teori, praktisk udført, måske justeringer og derfra så kan du pludselig "svømme"

Det giver dig den største sikkerhed for positive resultater og jeg sikrer mig, at jeg sender dig afsted med en høj succesrate.

Kontakt mig nu >

Rideangst

 • Mental træne/behandle ryttere med rideangst fra psykiske traumer efter rideulykker eller voldsomme oplevelser.
 • Mentaltræning af ryttere, der grundet vanskeligheder i kommunikationen med deres hest under ridning oplever ridningen som en kamp i stedet for en daglig glæde

Vi har en forsvarsmekanisme der hedder "kamp-flugt-frys" som vi benytter når vi har haft oplevelser der har været ubehagelige. Den del af hjernen der styre dette hedder reptilhernen. Den vil være voldsomt på vagt efter ubehagelige oplevelser og det gør at du ikke får lov at kravle på hesten igen hvis ikke din reptilhjerne stoler på at der er 100% trygt.

Vi kan ved at bearbejde den oplevelse reptilhjernen har reageret på "nul-stille" ubehaget sådan at reptilhjernen kan slappe af og føle sig tryg og du kan føle dig fri og glad på hesten igen.

Kontakt mig nu >
Rosetter

Du genkender typisk én eller flere af følgende

Du taler og tænker ofte negativt til og om dig selv. F.eks. ”Åhr, hvor er jeg dum”. Du kan også have tendens til at tale grimt om andre, men det er bare dit spejl på, hvad der foregår inden i dig selv.
Din indre kritiker fortæller dig hele tiden, at du ikke gør det godt nok, ikke er tilstrækkelig, ikke har værdi, ikke er god nok til…
Du bruger måske sætninger som f.eks. ”Undskyld jeg spørger, og det er sikkert et dumt spørgsmål, men…”
Du siger helst ikke dine meninger og holdninger højt af frygt for, at andre ikke er enige – og du tør ikke stå ved dig selv.
Du søger tit andres anderkendelse for at få bekræftet, at det, du gør og føler, er godt nok.
Du roser helst ikke dig selv, da du føler, at du helt sikkert kunne have gjort det endnu bedre.
Du har det ikke godt med at være i fokus og slet ikke hvis nogen giver dig komplimenter.
Du har svært ved at sige fra. Du tillader, at andre bruger dig, i håb om at få anderkendelse.

Ryttercoaching


 • Mental træning for konkurrencerytteren. Bliv bedre til at overkomme præstationspres- og stress på banen
 • Vær fuldstændig ligeglad med hvem der står og kigger
 • Hold fokus på dig og hesten, rid de teknikker du har trænet til undervisning
 • Rid fokuseret videre selvom der skete en fejlMange konkurrence ryttere mærker at der er stor forskel på at ride ude til et stævne fremfor at ride hjemme. Den ro og afslappethed som du har derhjemme kan du få med ud på stævnepladsenVidste du at menneskets største frygt er at gå på "scenen" - som fx konkurrencer?Når vi udsætter os selv for den slags stress som en konkurrence er, sætter vores reptilhjerne ind med sin forsvarsmekanisme.
  Kamp - Flugt - Frys

  Måske kender du det at ride ind på banen og ikke kan huske banen eller programmet? Eller du tænker "F*** det skal bare ind og overståes"? Eller du bliver måske stiv og passiv på hesten når du er inde foran dommeren?

  Kroppen forsøger at "kæmpe" mod den stresspåvirkning du laver og det hæmmer dig i at præstere lige så godt som du gør når du bare rider hjemme...

Kontakt mig nu >

Pris for sessions

1 session á 60-90 min.: 900 kr.
Du betaler pr. gang.
Sessionerne foregår enten fysisk hos mig, over skype, facetime eller messenger, da de har vist sig at have samme effekt som de personlige møder – i visse tilfælde endda en større effekt. Det er dog vigtigt at jeg kan se dig da din "krop taler med" og sladre om det du siger stemmer overens med det du dybest set føler og tror på

Kontakt mig nu >


Akutsessioner og betaling

Akut-sessioner:
I tilfælde af akut behov for hjælp er det muligt at ringe eller skrive til mig, hvorefter vi aftaler en tid hurtigst muligt.

Betaling:
Kontant
Mobilpay på tlf. 13523
Straks-bankoverførsel Spar Nord 9277-4570102511

Afbud:
Bliver du forhindret i at møde op til din tid, er du velkommen til at aflyse eller ændre tiden op til 12 timer inden det aftalte tidspunkt, uden beregning.

Ved udeblivelse eller for sent afbud/tidsændring, betales behandlingens fulde pris.

Tro på, at du kan – og du er halvvejs!

Sofie Cronegaard

VIP - Very Importent Person - DET ER DIG!

Du har kun kontrol over 2 øjeblikke i dit liv… her og nu!

Er nuet ikke som du ønsker, er det kun DIG der kan sørge for, at der kommer den forandring der skal til, for at du igen nyder nuet

Jeg hjælper dig gerne med at finde den "tilstand" du længes efter

I et samarbejde med mig, vil det være som om du "opgradere" den mentale programmering som kontrollere dit sind, din krop, dine følelser og din adfærd.

Forestil dig at du bliver DIG version 2.0

Book en gratis forsamtale og lad os finde ud af, om jeg har det der skal til, for at du når derhen hvor du ønsker.

Kontakt mig nu >