fbpx

Jeg tilbyder

1:1 VIP-forløb – Very Important Person – er DIG i dit liv!

Det her, er nogle af de mest hyppige emner, jeg hjælper med:

Forbedring af selvværdet, angst, depression, ensomhed, eksamensangst, ked-af-det-hed, flyskræk, generthed, jalousi, koncentrationsbesvær, misbrug, mobning, OCD, præstationsangst, sorg, PTSD, stress, traumer, ulykkelig kærlighed, spiseforstyrrelse

Ovenstående er bare de mest hyppige emner, jeg hjælper mine klienter med

Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, så send mig en mail eller ring til mig, så tager vi en gratis forsamtale. Det er vigtigt hvis jeg skal hjælpe dig, at du føler en god kemi mellem os, så du kan føle dig tryg.

Ligesom du ikke kan lære at svømme ved at læse om det i en bog, så kan du heller ikke ændre det som ikke virker, ved at få gode råd og vejledninger af venner og bekendte.

Hvis du skal lære at svømme, så skal du lære af een som har teorien og det praktiske på plads, mens du mærker vandet. Øvelse og mere øvelse til du kommer fra den ene ende af bassinet til den anden. Det er det samme, når du skal ændre noget i livet, teori, praktisk udført, måske justeringer og derfra så kan du pludselig “svømme”

Det giver dig den største sikkerhed for positive resultater og jeg sikrer mig, at jeg sender dig afsted med en høj succesrate.

“Tro på, at du kan – og du er halvvejs!”