Book tid til forsamtale her

Angst

De færreste af os ved, at det er os selv der stopper vores egen succes! 

Grunden er at vi frygter – er bange for eller har angst… Kald det hvad du vil, det går ud på helt det samme. At vi ikke gør det vi drømmer om, går efter vores mål eller bare tør gå ned og handle.

Det som holder os fra at GØRE det… den følelse, måske du kender det mest som en masse undskyldninger eller selvsnak der fortæller dig

  • bange for at fejle
  • bange for at tage forkerte beslutninger
  • bange for hvad andre tænker
  • bange for at vise sårbarhed/være svag
  • bange for at slippe kontrollen
  • bange for at sige nej
  • bange for at ikke at være god nok
  • der findes MANGE flere end de listede, du kender selv din egen overbevisning eller sætning som du siger til dig selv.

Du tror på dine tanker, så når du går og siger denne overbevising til dig selv, tror du også det er din virkelighed.

Så er det pludselig angsten der styre dit liv og ikke dig!


Det er utroligt begrænsende at lade angsten styre og det er opslidende. Jeg vil faktisk sige det er rent selvsabotage og direkte usundt for din psykiske eksistens.


Og præcis her syntes jeg at vi finder årsagen til at gøre noget ved det som ikke støtter os i det bedste liv vi kan leve.

For er du fx bange for at fejle, så holder du dig tilbage, gør ikke det du længes efter, føler dig måske lille og tror ikke du kan gøre et forsøg fordi hvis du fejler, hvad så? Er du så en fiasko? Er du så ikke en andre kan elske? Er du ikke egnet til dit job? Netop denne “tro på” hvad sker der hvis jeg fejler styre dig – det køre lidt i loop – det giver dig en følelse at være lige der? Hvilken følelse står du med?


Mindreværd?

Ikke føle mig god nok?

Lavt selvværd?


Din følelse kan hedde noget andet men det lander i det samme, nemlig det at være begrænset af det vi tror på – at du tillader angsten at styre. Og når vi angsten styre så er vi tilbage i at føle begrænsende eller handlingslammet.

Med ganske lidt teori om hvordan hjernen fungere OG hvordan du skal håndtere tanker og følelser fremover så kan du faktisk slippe helt fra angsten


Hvordan ville det være?


Jeg tilbyder 1:1 VIP forløb, hvor vi specifikt arbejder med dine behov og ønsker. Jeg tilbyder også gruppe forløb, kontakt mig venligst herom


Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, så send mig en mail eller ring til mig, så tager vi en gratis forsamtale. Det er vigtigt hvis jeg skal hjælpe dig, at du føler en god kemi mellem os, så du kan føle dig tryg.

Ligesom du ikke kan lære at svømme ved at læse om det i en bog, så kan du heller ikke ændre det som ikke virker, ved at få gode råd og vejledninger af venner og bekendte.


Hvis du skal lære at svømme, så skal du lære af een som har teorien og det praktiske på plads, mens du mærker vandet. Øvelse og mere øvelse til du kommer fra den ene ende af bassinet til den anden. Det er det samme, når du skal ændre noget i livet, teori, praktisk udført, måske justeringer og derfra så kan du pludselig “svømme”

Det giver dig den største sikkerhed for positive resultater og jeg sikrer mig, at jeg sender dig afsted med en høj succesrate.

“Forvent ikke en ændring, uden at forandre noget”
Sofie