Kunderne siger

CARINA DE SILVA, HUNDETRÆNER MED BL.A 7 CHAMPION TITLER I LYDIGHED OG AGILITY, OM MØDET MED SOFIE – MENTAL COACH

“…Jeg har prøvet flere online kurset ** De har været inspirerende, men har ikke fundet ind til kernen af mine udfordringer, og jeg har hurtigt faldet tilbage til gamle mønstre. Så min største bekymring var, om jeg ville få tilstrækkelig ud af kurset. Sofie forstår at spore sig ind på den bagvedliggende årsag til ens mentale blokering – årsager, som jeg aldrig selv ville have fundet. Det har været fedt at opleve, hvor hurtig en ændring, der kan komme – når tankerne er de rigtige. Jeg vil anbefale Sofie til alle, der har et dyr som partner – der er stor forskel på, om man skal præstere for sig selv, eller man skal præstere sammen med en hest eller hund, som ikke kan tale. Ens egen tanker og tilstand har stor indflydelse på vores dyr – og omvendt, dyrenes opførsel har stor indflydelse på os og vores præstationer. Ikke mange andre online kurser har denne kompleksitet med.

**(High Performance, online kursus fra Mental Coach, som er henvendt til sports folk der vil have bedre resultater til konkurrence)

Melanie

MELANIE NIELSEN, 21 ÅR, OM MØDET MED SOFIE – MENTAL COACH

Inden jeg søgte hjælp ved Sofie, bøvlede jeg med angst og frygtede at skulle søge videre på uddannelse. Jeg havde før været igennem forskellige terapiforløb, men manglede stadig det sidste. Jeg gik med ondt i maven, mit humør svingede utroligt meget og så styrede angsten simpelthen mit liv.
Jeg kom i forbindelse med Sofie og prøvede tankefeltsterapi. Jeg kom endelig til bunds i, hvorfor jeg var bange for at søge ind på min uddannelse og efter 3 besøg forsvandt mavepinen og jeg turde endelig træffe en beslutning.
Jeg er i dag helt afklaret og det har hjulpet mig utroligt meget at komme ind til kernen af min angst for uddannelse!

RIKKE WEIS, 43 ÅR, OM MØDET MED SOFIE – MENTAL COACH

Sofie har på blot få sessioner formået at gøre en kæmpe forskel for min angst. Nu er det primært rideangst, vi har koncentreret os om – men sikke en forandring. Et par grimme afsidninger har ødelagt tilliden mellem heste og jeg – og en kæmpe nervøsitet har været en stopklods for at komme videre.
I dag kan jeg igen sætte mig op på forskellige heste uden stor nervøsitet og med større tiltro til mig selv. Jeg er i gang. Endnu ikke der, hvor jeg ønsker at være. Men godt på vej takket være Sofies hjælp. Og så er hun bare en skøn, varm pige, som man føler sig helt afslappet sammen med. Ja, og redskaberne kan jo bruges i alle livets sammenhænge. Sofie har mine varmeste anbefalinger.

Rikke W

“Vær ikke flov over din historie, den vil inspirere andre”