AnneAmy

ANNE KATHRINE KRISTIANSEN GRARUP, 19 ÅR, OM MØDET MED SOFIE – MENTAL COACH

Jeg oplever nogle uheldige fald fra hesten, hvor jeg flere gange slår mig voldsomt og endda den ene gang bliver hentet med ambulance.
Jeg er grebet af angst og er klar til at levere min hest tilbage til den tidligere ejer og har næsten helt mistet modet til at ride.

Min mor kontakter Sofie, som ender med at hjælpe mig. Jeg har haft tre samtaler og Sofie har hjulpet mig med at bearbejde min rideulykke. Hun har givet mig redskaber til, hvordan jeg kom til at ride igen. Allerede efter første samtale, kunne jeg ride helt afslappet. Jeg er i dag igen en glad hestepige, som har fået en ny bedste ven i min nye hest, men jeg har også kunnet bruge Sofies værktøjer i andre sammenhænge f.eks. ved fremlæggelser og eksamen.

Generelt har det virkelig hjulpet mig med at blive bedre til at bevare roen og fokus i situationer, hvor jeg før godt kunne blive meget usikker. Havde det ikke været for Sofie, havde jeg helt sikkert opgivet ridning og heste.

CAMILLA BUCH OM MØDET MED SOFIE – MENTAL COACH

I 2010 væltede jeg bagover med en hest og fik åbent ankelbrud og måtte afsted i ambulance. Jeg kommer på hesteryg igen 10 uger senere og har det okay. Jeg tror stadig, jeg er så modig, som jeg var før ulykken og køber en unghest, som desværre får smidt mig af 4 gange, hvor jeg den sidste gang ryger med ambulancen igen. Dette er den sidste dråbe, der får bægret til at flyde over.

Jeg bliver bange. Nej, nærmere panisk. Jeg kan pludselig ikke andet end tænke på alle farer, der kan være forbundet med at ride. Jeg har det så skidt med ridningen, at jeg rent faktisk overvejer ikke at skulle ride nogensinde mere, med en baggrund som hesteejer i ca. 20 år og uddannet dyrepasser samt været igang som beriderelev.

Så er jeg så heldig at møde Sofie til Tika Hestival. Som hurtigt får mig til at tro, der faktisk kan gøres noget ved den måde, jeg har det på. Jeg er af natur et vanvittigt skeptisk menneske, men var også der, hvor jeg var villig til at prøve alt, for ikke at give det hele op.
Jeg ankommer til første time ved Sofie og går derfra med en underlig følelse. Jeg var chokeret over måden, jeg selv havde reageret på under behandlingen. Samt jeg bagefter ikke følte, jeg egentlig havde “fået noget ud af det”. Men alligevel var der noget mod, der ikke havde været der i længe

Jeg prøvede 6 forskellige heste fra første behandling til den til anden behandling og jeg var helt forandret. Jeg kunne tænke, jeg kunne ride, jeg var glad, jeg havde det ikke skidt og jeg var ikke nervøs eller bange. Det var en vild fornemmelse. Jeg var SÅ glad. Jeg var KAMP stolt og sindssygt glad for, at jeg nu var kommet så langt, at jeg kunne ride mig ud af problemerne. Ikke bare sidde passivt deroppe. Det er den FEDESTE fornemmelse for mig at opleve igen.

Jeg kan kun VARMT anbefale Sofie. Hun er knalddygtig til det, hun laver og den mest søde og behagelige person at betro sig til. Når hun har kunnet hjælpe mig, er jeg sikker på, hun kan hjælpe alle.

Camilla
Melanie

MELANIE NIELSEN, 21 ÅR, OM MØDET MED SOFIE – MENTAL COACH

Inden jeg søgte hjælp ved Sofie, bøvlede jeg med angst og frygtede at skulle søge videre på uddannelse. Jeg havde før været igennem forskellige terapiforløb, men manglede stadig det sidste. Jeg gik med ondt i maven, mit humør svingede utroligt meget og så styrede angsten simpelthen mit liv.

Jeg kom i forbindelse med Sofie og prøvede tankefeltsterapi. Jeg kom endelig til bunds i, hvorfor jeg var bange for at søge ind på min uddannelse og efter 3 besøg forsvandt mavepinen og jeg turde endelig træffe en beslutning.
Jeg er i dag helt afklaret og det har hjulpet mig utroligt meget at komme ind til kernen af min angst for uddannelse!

RIKKE WEIS, 43 ÅR, OM MØDET MED SOFIE – MENTAL COACH

Sofie har på blot få sessioner formået at gøre en kæmpe forskel for min angst. Nu er det primært rideangst, vi har koncentreret os om – men sikke en forandring. Et par grimme afsidninger har ødelagt tilliden mellem heste og jeg – og en kæmpe nervøsitet har været en stopklods for at komme videre.
I dag kan jeg igen sætte mig op på forskellige heste uden stor nervøsitet og med større tiltro til mig selv. Jeg er i gang. Endnu ikke der, hvor jeg ønsker at være. Men godt på vej takket være Sofies hjælp. Og så er hun bare en skøn, varm pige, som man føler sig helt afslappet sammen med. Ja, og redskaberne kan jo bruges i alle livets sammenhænge. Sofie har mine varmeste anbefalinger.

Rikke W

Vær ikke flov over din historie, den vil inspirere andre