Selvværd

Fra ikke-egnet til handelsskolen til flere 12-taller på vidergående uddannelse

Ligesom du ikke kan lære at svømme ved at læse om det i en bog, så kan du heller ikke lave hele dit liv om ved at komme hos mig en enkelt gang. Hvis du skal lære at svømme, så skal du ud og lære det, mens du mærker vandet. Det er det samme, når du skal ændre mønstre og adfærd.

Du er velkommen til at booke en gratis forsamtale. Her kan du få svar på dine spørgsmål og finde ud af, om vi har kemien til, at det er mig, der skal hjælpe dig.

Det her, er nogle af de mest hyppige emner, jeg hjælper med:

Angst, depression, eksamensangst, flyskræk, ensomhed, generthed, jalousi, koncentrationsbesvær, misbrug, mobning, OCD, præstationsangst, sorg, PTSD, stress, traumer, ulykkelig kærlighed, spiseforstyrrelser, temperament…

Listen kunne være uendelig. Ovenstående er bare de mest hyppige emner, jeg hjælper mine klienter med.

Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, så send mig en mail eller ring til mig. Så finder vi sammen ud af, om jeg er den rette til at hjælpe netop dig.