Computer på skrivebord

Er græsset grønnere hos naboen?

ER DET ALTID DINE KOLLEGAER, DER RENDER MED RESULTATERNE?
Kunne du bruge noget mere held i dit liv?
Albert Einstein har sagt, at vi mennesker kun bruger 10% af vores potientiale af hjernen, det er alt det, vi er bevidste om. De resterende 90% af vores hjernekapacitet er overladet til vores ubevidste sind!!

De stemmer du hører gennem dagen i dit hoved, er underbevidstheden som taler til dig. Den enten hjælper dig eller spænder ben for dig! Men….

Vidste du, at ved at styre dit bevidste OG dit ubevidste sind, så kan du få lige nøjagtig det du drømmer om. Du kan nå de mål du sætter dig. Faktisk kan du styre dit held ved at arbejde med dit bevidste og ubevidste sind.

Når du kan styre, hvad der sker både bevidst og ubevidst, så har DU kontrollen over hvad der sker i dit liv og ALLE dine resultater.

Så for at få fuldt udbytte af din hjerne, må du lære at kontrollere både det bevidste og det ubevidste. Dit bevidste sind er ansvarlig for alt hvad du er! F.eks. logik og beslutninger er nogle af funktionerne i det bevidste sind. Dit ubevidste sind styre din krop f.eks. vejrtrækning, hjertet, øjenblinken m.m.

Men det ubevidste sind er i stand til at gøre meget mere end bare dette. Her i det ubevidste sind, ligger nemlig alle de kodninger, der styre hvad du tror på og de “regler” du lever dit liv efter.

Forestil dig, at både dit bevidste og dit ubevidste sind arbejder sammen om tingene. Så DU kan styre 100% hvad du opnår i dit liv

Jeg har lært gennem min uddannelse, hvordan vi kan finde disse kodninger i det ubevidste og hvordan de kan blive omprogrammeret. Så kan du skabe de reultater du drømmer om, og endda få mere held i dit liv